19153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19153,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Szolgáltatások

 

Bármilyen profilú és méretű vállalkozást is vezetsz, bizonyára tudod, hogy a többnyire offline lábakon álló cégek képtelenek felvenni a versenyt az erős online jelenléttel rendelkező vetélytársakkal. Nem csupán az ütős reklámszövegektől hangos ez az online tér, sokkal inkább a saját márkád felismerhetőségét erősítő, ügyfeleid üzleti döntését és vásárolóid hűségét meghatározó kommunikációt, kapcsolattartást, sikert öleli át.

Magazinújságírás

Első és kitartó szerelem. A legváltozatosabb témákban írok könnyed, színes cikkeket, készítek interjúkat online magazinoknak. Ha minőségi online tartalomra van szükséged, együttműködési lehetőségekben gondolkodsz, beszélgessünk.

Weboldal szövegírás

Tartalomgyártással rengeteg cég foglalkozik. Ha azonban olyan egyedi szöveget látnál viszont weboldaladon, amely valóban rólad és vállalkozásodról szól és úgy, ahogyan azt te megálmodtad, ne bízd akárkire a feladatot. Bátran kérj referenciát, próbamunkát, esetleg egy rövid vázlatot a készülő szövegről.

Szakszövegírás

Referencia munkáim között szerepelnek orvosi szakszótár fordítások, valamint műszaki és IT szövegírások. Nehezebb, elmélyült tanulmányozást igénylő, de rendkívül fejlesztő és magabiztosságot adó munkák ezek.

Social media kommunikáció

Egyik leggyakrabban igényelt szolgáltatás, hiszen a közösségi média egy olyan kihagyhatatlan online stratégiai eszköz, amellyel ha hozzáértően bánunk, csak a javunkat szolgálja. A hangsúly mindig a hozzáértésen van.

Blogírás

Minek a blog, ha aktívan posztolsz a közösségi felületeken? Mert a social média oldalakkal ellentétben, ahol az algoritmusok folyamatosan változnak, ami néha, valljuk be, bosszantó, a blognál a te kezedben van az irányítás, te döntöd el, hogy mit változtatsz és mikor. A közösségi oldalakon megjelent információ pillanatok alatt elmosódik, míg a blogbejegyzések megmaradnak, idővel még értékesebbekké válnak.

Marketing szövegírás

Minden, ami figyelmet megragadó, megoldást hozó, vásárlást ösztönző kommunikáció! Reklám- és PR szövegek írása, termékleírások, katalógusok készítése, hírlevelek, hirdetések szövegezése.